Team Verhuis-K-Doo

Het team van Verhuis-K-Doo is u graag van dienst om te onderzoeken of dit unieke concept ook voor uw organisatie een belangrijke bijdrage kan leveren in het vinden van nieuwe klanten.

Marketing Directeur – Ronald Vis BBA

Met Radical Marketing  toegepast in de conventionele omgeving van industriële verpakkingen, heb ik de afgelopen jaren met een team van kundige mensen diverse succesconcepten kunnen ontwikkelen. Verhuis-K-Doo is een unieke hybride van de conventionele industrie van verhuismaterialen met de hedendaagse snelle ontwikkelingen op het gebied van lead-generation. Als specialist in Radical Marketing zie ik het Verhuis-K-Doo concept als een kroon op mijn werk, een uniek concept en succesvol voor adverteerder èn ontvanger..!

Commercieel Directeur – Dignus Nagelkerke

Met een brede ervaring in de B2B en B2C markt ben ik eindverantwoordelijk voor het commerciële beleid van Verhuis-K-Doo. Een uniek en totaal nieuw concept dat de adverteerder in contact brengt met een zeer belangrijke doelgroep: de consument die gaat verhuizen. Samen met een team van kundige mensen werken wij er hard aan het Verhuis-K-Doo voor zowel adverteerder als ontvanger succesvol te laten zijn!

Customer Support – Josette Poels

Als hoofd binnendienst ben ik eindverantwoordelijk voor de communicatie met onze klanten. Ik ben trots op ons team van enthousiaste professionals en u kunt altijd rekenen op maximale inzet met als enig doel: u als een tevreden klant te kunnen blijven verwelkomen.

Customer Support – Dorien Termeer

Samen met mijn enthousiaste collega’s zijn wij dagelijks druk in de weer om het concept Verhuis-K-Doo succesvol te laten verlopen. Wij zijn u graag van dienst!

Customer Support – Ria Weideman

Een fijn team van enthousiaste collega’s geeft iedere dag weer veel energie en inspiratie om de klanten van Verhuis-K-Doo met raad en daad bij te staan. Wij zijn er voor u!

Customer Support – Sandra van der Meijden

Graag staan wij voor u klaar met als doel het beste resultaat en oplossingen die aansluiten bij uw wensen. Een team van fijne collega’s waar u iedere dag weer op kunt vertrouwen !